Traditia tradeaza trairea….

Vitamo SRL

Firma SC Vitamo SRL s-a nascut din dorinta de a realiza produse noi pe piata romaneasca, tratamente si solutii terapeutice noi, precum si valorificarea superioara a potentialui natural ecologic existent, printr-o procesare simpla si ieftina.
      Perspectiva firmei (ideii mele) este insasi perspectiva Romaniei, respectiv a omenirii – APROPIEREA DE MAMA NATURA, care se pare ca este unica sansa de supravietuire in actualul stadiul de dezvoltare tehnicista a omenirii, care este o AUTODISTRUGERE lenta, dar sigura, a tot ce este viu...

       In urma vizitei mele in 2002 – toamna, cu ocazia promovarii unor produse naturale si ecologice romanesti proprii, m-am convins inca odata (a cata oara?) ca produsele noastrre agricole si din flora spontana ecologica au cautare pe piata suedeza si nu numai. Credinta mea imi spune ca aceste produse sunt printre cele care au cea mai mare cautare pe pietele straine si mai ales pe cele care apreciaza un produs autentic natural si ecologic, deoarece natura noastra nu a fost invadata cu ingrasaminte chimice sau cu biostimulatori si hormoni de crestere ca in tarile dezvoltate care au avut fonduri si educatie in acest sens.